Beauty by Lisso

Erbij stil staan om ons soms een moment rust te gunnen. Het moment van genieten te ervaren.
Lisso is het hulpmiddel om nog meer te laten zien dat je het waard bent. Een belangrijk punt is de zorg van je huid. Een stralende huid en een gezonde huid geeft je meer zelfvertrouwen. Lissoʼs salon staat daarom in combinatie met verschillende stylingsadviezen die jou laten stralen. Er is niets mooiers dan een behandeling te ondergaan waarin je tot rust komt. Of dat nou is met een styling advies, kleurenanalyse of een gezichtsbehandeling.

Contact

Huidverzorging

Het is het doel om jou te laten shinen! Jouw huid is het kostbaarste orgaan van je lichaam. Daarom verdient jouw huid bijzonder veel aandacht, niet alleen de huid maar ook de rest van de uiterlijke verzorging die bij jou hoort. Een individu, zorgvuldige verzorging.

Met harmonieus op elkaar afgestemde ingrediënten creëren een effectieve verzorgende formule die optimale verdraagbaarheid garandeert met duidelijk merkbare resultaten. Je helpt je huid haar natuurlijke balans in stand te houden, omdat zij mooi en gezond blijft.

Contact

Neem contact met mij op!

Meest gestelde vragen:

Hoelang duurt een behandeling?

Hoelang een behandeling duurt hangt af van welke behandeling jij kiest. Deze bespreken wij zorgvuldig nadat ik een indruk heb gekregen van jouw huid. Voor meer vragen stuur gerust een bericht.

Hoe vaak moet ik een behandeling ondergaan?

Hoe vaak jij een behandeling nodig hebt voor het gewenste resultaat te creeëren is afhankelijk van je huid/lichaam en natuurlijk welke behandling wij gekozen hebben.

Welke behandelingen heeft Lisso ?

Lisso biedt verschillende behandelingen aan in haar salon. Zowel voor het gezicht als voor
het gehele lichaam.

Alle onderdelen kunnen behandeld worden met een volledige behandeling of losse behandelingen.

Voor wie zijn de behandelingen in de salon?

De behandelingen die Lisso heeft in de salon zijn voor zowel de man als voor de vrouw. Bij meer vragen hierover stuur gerust een bericht.

Voor meer info stuur gerust een bericht.