Stylingsadviezen

Ik heb een breed aanbod aan stijlen in de vorm van verrassende combinaties van prints en kleuren. Soms is het moeilijk om een juiste keuze te maken wat betreft het combineren van kledingstukken. Geen paniek…. met een beetje hulp kun jij je straks van je mooiste kant laten zien. Juist het veel passen van verschillende kledingstukken in combinatie met het juiste advies maakt dat je uiteindelijk zult slagen voor jouw ideale outfit.

Contact

Kleurenanalyse & Personal Shopping

Wees niet bang om een afspraak te maken. In een fijne setting gaan we samen op zoek naar jouw ideale plaatje. We kijken samen zorgvuldig naar wat het beste bij jou past. Je kunt indien gewenst, kiezen voor een korte of een uitgebreide kleurenanalyse. Naast dat deze tips en analyses worden uitgevoerd binnen de muren van lisso. Bestaat er ook de mogelijkheid om jezelf of een ander te verwennen met een Personal Shopping Day, waar ook ruimte is voor persoonlijke wensen. Advies op maat is waar het bij Lisso om draait.

Ook kan er gekozen worden om advies van de allround mode styliste te vragen voor groteren projecten. Wil jij daar meer van weten, stuur dan een bericht zodat we samen kunnen brainstormen.

Contact

Wil jij ook stylingsadvies?

Meest gestelde vragen:

Hoelang duurt een advies?

Afhankelijk van welk advies jij kiest kunnen we de tijd inschatten. Dit advies kunnen we natuurlijk samenstellen en zo persoonlijk mogelijk maken. Voor meer vragen hierover stuur gerust een bericht.

Is een stylingsadvies voor iedereen?

Ja! Een hele duidelijke ja, een stylingsadvies is altijd voor iedereen voor zowel de man als voor de vrouw.

Stylingadviezen kunnen samen met kleuranalyses/bodyanalyses of apart van elkaar worden geboekt. Kijk jij er al naar uit? Ik zou gewoon boeken.

Wat is een kleuren analyse?

Een kleurenanalyse is het analyseren van kleuren en vervolgens in kaart brengen welke kleuren en tinten jou het beste laten stralen. Als jij je vervolgens helemaal top voelt, dan is de missie geslaagd.

Wat is een stylingsadvies?

Als styliste zal ik altijd proberen de persoonlijkheid van de klant mee te nemen. Na de intake kunnen we besluiten een moodboard te maken en dit als uitgangspunt te nemen om te kijken hoe we het beste te werk kunnen gaan om een passend stylingsadvies te maken voor jou als klant. Zodat alles naar wens verloopt.

Voor meer info, stuur mij gerust een bericht.